Tuotamme laadukkaat teräsrakenteet ja hitsatut
rakenteet Pirkanmaalla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy:n tiimillä on yli 30 vuoden kokemus erilaisista alihankintakonepajatuotteiden tuotannosta. Toimipaikkamme sijaitsee Ylöjärvellä, mutta palvelemme yrityksiä myös muualla Pirkanmaalla ja koko Suomessa.

Vahvuuksinamme on ammattitaitoisen, koulutetun henkilökunnan lisäksi vahva halu palvella asiakkaitamme erilaisissa vaativissa konepajatöissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotantoprosessistamme!

Yksittäiskappaleet ja sarjat ammattitaidolla

Erityisosaamiseemme kuuluvat vaativien levytöiden ja hitsauksien lisäksi myös osakomponenttien ja kokoonpanojen koneistus muun muassa aarporilla. Kauttamme saat aina palvelua yksittäisestä kappaleesta isompiin sarjoihin.

Kaiken toimintamme taustalla on vahva ammattitaito ja pitkä kokemus metallialalta. Hitsaustöitä tekevät Rautalaaki Oy:n tiimissä pätevöityneet hitsaajat. Yrityksessämme on tehty useampia menetelmäkokeita erilaisiin asiakastarpeisiin. Noudatamme hitsauksen sertifioitua ISO 3834-2:2005 -laatujärjestelmää.

Rakenteet ja komponentit asiakkaan toiveiden mukaan

Tuotantomme lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet. Tarvittaessa yrityksesi voi käyttää metallituotannon asiantuntemustamme hyväkseen jo tuotesuunnitteluvaiheessa. Valmistamme muun muassa teräsosia ja -komponentteja sekä muita tuotteita monipuolisesti erilaisten metallialan yritysten tarpeisiin. Hallitsemme myös vaativien metallialan tilausten tuotannon.

Valmistamme esimerkiksi hitsatut teräsrakenteet asiakkaan suunnitelmien mukaisesti aina 40 tonniin saakka. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro, mitä tarvitset. Annamme mielellämme lisätietoa tuotannostamme.

Pyydä tarjous kokeneelta tuotantotiimiltä!

Etsiikö yrityksesi luotettavaa ja kokenutta suomalaista metallialan alihankkijaa? Pyydä tarjous yli 30 vuotta toimineelta yritykseltämme. Avullamme varmistat tehokkaan ja kustannustehokkaan tuotannon.

Metallialan tuotanto on ydinosaamistamme. 23-henkinen tiimimme työskentelee Pirkanmaan Ylöjärveltä käsin suomalaisille asiakkaille ympäri maata. Monet asiakkaistamme toimivat kansainvälisillä markkinoilla. Kysy rohkeasti lisää ja tule asiakkaaksemme!