Kattavat metallipalvelut Ylöjärveltä koko Suomeen

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy tarjoaa monipuoliset metallipalvelut Ylöjärveltä muualle Pirkanmaalle ja koko Suomeen. Meillä on alalta pitkä, yli 30 vuoden ammattitaito, minkä johdosta pystymme tarjoamaan monipuolisia palveluita, tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella.

Palvelumme koostuvat teräksisten komponenttien laadukkaasta valmistuksesta, nopeista ja joustavista toimituksista sekä asiakkaan kanssa tehtävästä tuotekehitystyöstä. Kerro meille, mitä tarvitset – me hoidamme loput!

Toteutamme täydellisen palvelupaketin tuotannosta toimitukseen

Etsitkö metallialan ammattitaitoista ja monipuolista alihankkijaa? Meidän kauttamme saat täydellisen palvelupaketin. Hoidamme pitkällä kokemuksella ja korkeatasoisella ammattitaidolla kaikki tuotantovaiheet esikäsittelystä valmistukseen ja toimitukseen asti.

Palveluihimme kuuluvat kappaleiden leikkaus, hitsaus, koneistus, kokoonpano, pintakäsittely ja pakkaus.

Tarjoamme mielellämme pitkän kokemuksemme myös asiakkaidemme oman tuotekehityksen käyttöön. Kun suunnittelet tuotteen yhteistyössä kanssamme, voit varmistaa että se vastaa tarpeitasi täydellisesti.

Tutustu asiakkaisiimme

Kokonaisuuksien kokoonpanot avaimet käteen -periaatteella

Osaamistamme on vaativien osakomponenttien valmistaminen asiakkaidemme piirustusten ja vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tarjoamme tarvittaessa isompien kokonaisuuksien kokoonpanoa avaimet käteen -periaatteella.

Kokoonpanot voivat sisältää tarvittaessa ostokomponentteja, jotka hankimme asiakkaan toimittamien materiaalilistojen mukaisesti. Yrityksessämme on käytössä sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001:2015 sekä hitsauksen ISO 3834-2:2005 -järjestelmä.

Teräsrakenteet 40 tonniin saakka

Valmistamamme kappaleet punnitaan tonneissa. Toteutamme vaativat hitsatut teräsrakenteet asiakkaan suunnitelmien mukaisesti aina 40 tonniin saakka. Toimimme usein osana asiakkaamme kokonaistoimitusta, joten palvelupakettimme on räätälöitävissä juuri sellaiseksi, kun asiakas sen haluaa. Asiakkaidemme käytettävissä on myös koko Rautalaaki Oy:n pitkäaikainen kumppanuusverkosto. Tarjoamme monipuoliset metallipalvelut Ylöjärveltä kaikkialle Pirkanmaalle ja tarvittaessa koko Suomeen. Hoidamme myös suurten ja hankalien teräsosien valmistuksen ammattitaidolla. Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous – luota metallialan vankkaan osaajaan!