Asiakkaitamme metallialalta – palvelemme Ylöjärveltä käsin Suomessa ja maailmalla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Ylöjärvellä toimiva Rautalaaki Oy on kartuttanut laajan ja kansainvälisen asiakaskunnan metallialalta. Asiakkaitamme ovat monet merkittävät metalliteollisuuden toimijat Suomessa ja maailmalla. Raskaaseen metalliteollisuuteen valmistamiamme tuotteita ovat esimerkiksi generaattorien ja staattorien rungot, kaivoskoneiden teräskomponentit, kuljettimien rungot, valukoneet ja esijännityspakat. 

Rautalaaki Oy haluaa olla asiakkailleen halutuin kumppani, jonka osaamista ja kykyä toteuttaa sovitut asiat arvostetaan. Tällä sivulla voit tutustua nykyisiin asiakkaisiimme sekä heidän kokemuksiinsa ja antamiinsa arvioihin toiminnastamme. 

Tule sinäkin asiakkaaksemme!

Esimerkkejä asiakkaistamme:

Logo ABB Industry Oy

ABB Industry Oy

Raskaiden sähkömoottoreiden runkoja

Auditoitu ja sertifioitu

www.abb.fi

Logo Sandvik Mining and Construction Finland Oy

Sandvik Mining and Construction Finland Oy

Raskaiden porauslaitteiden teräskomponentteja

Laatupalkinto

www.rocktechnology.sandvik

Logo Saalasti Oy

Saalasti Oy

Puuteollisuuden murskaimien ja kuoripuristimien runkoja 

www.saalasti.fi

Logo Valmet Oyj

Valmet Oyj

Paperikoneiden runko-osia

www.valmet.com

Logo Elematic Oy

Elematic Oy

Betonielementtitehtaiden valmistuslinjojen teräskomponentteja

Laatupalkinto

www.elematic.com

Logo Moventas Oy

Moventas Oy

Vaihteistojen runkoja ja kannattimia 

www.moventas.com

Logo Nomet Oy

Nomet Oy

Koneiden laakeripesiä ja generaattorirunkoja

www.nomet.fi

Logo Pemamek Oy

Pemamek Oy

Hitsauslinjojen teräskomponentteja 

www.pemamek.com

Asiakkaidemme arvioita ja kokemuksia

 Teemme Rautalaaki Oy:n kanssa yhteistyötä päivittäin. Meidän näkökulmastamme Rautalaakin vahvuuksia ovat toimitusvarmuus, laatu ja joustavuus sekä erinomainen kyky sopeutua muuttuviin markkinatilanteisiin. Kilpailu alalla on erittäin kovaa, ja siksi kilpailutamme alihankkijoillamme vuosittain kaikki perustoimitukset sekä jokaisen projektin erikseen. Yhteistyömme Rautalaakin kanssa on jatkunut jo vuosia, sillä Rautalaaki on kasvavan tarjonnan keskellä onnistunut vastamaan markkinoiden muuttuneisiin tarpeisiin. 

Kim Boije

ABB Oy, Motors and Generators Helsinki

 Rautalaaki vastaa hyvin odotuksiimme. Yritys on luotettava ja toimitusvarma, ja saamme heiltä aina ajantasaista tietoa toimituksen tilasta. Rautalaaki pystyy toimimaan osana asiakkaan ratkaisua, tekemään oma-aloitteisesti kehitysehdotuksia ja suosittelemaan kustannustehokkaita ratkaisuja. He osaavat omassa toiminnassaan ottaa huomioon valmistusketjun seuraavan lenkin ja pystyvät reagoimaan ennakoimattomiin tilanteisiin joustavasti ja nopeasti. Yhteistyökumppaniverkostoaan kehittämällä he ovat pystyneet laajentamaan osaamistaan ja parantamaan palvelukykyään. Rautalaaki on aina satsannut sekä tuotantolaitteisiin, tiloihin että ihmisiin. 

Timo Ihalainen

Valmet Technologies Oy

 Olemme tehneet yhteistyötä Rautalaakin kanssa jo vuodesta 1996 ja hyödyntäneet heidän osaamistaan ja asiantuntijuuttaan vuosien aikana niin tuotteiden suunnittelussa kuin niiden valmistamisessa. Rautalaakin vahvuudet piilevät henkilökunnassa ja ihmisissä. Heidän kanssaan on ollut aina helppo tehdä yhteistyötä ja ottaa yhteyttä matalalla kynnyksellä. Siirryttyäni hankintapäälliköksi Jyväskylään olen suositellut Rautalaakia uusissa tehtävissäni uusille kollegoilleni. 

Timo Ihalainen

Valmet Technologies Oy

 Yhteistyömme Rautalaakin kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen ajan, mikä tuo tekemiseen jämäkkyyttä sekä erityisesti luottamusta ja joustavuutta. Kun on touhuttu toistemme kanssa jo 10 vuotta, henkilöt ovat tuttuja ja kanssakäyminen sujuu jouhevasti. Mikäli esimerkiksi toimituksiin tulee muutoksia, niistä sovitaan aina yhdessä niin, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. 

Mika Makkonen

Saalasti Oy

 Meille on tärkeää ylläpitää kotimaista osaamista. Haluamme omalta osaltamme varmistaa, että tuotanto ja tekeminen säilyvät Suomessa. Tavoitteenamme ovat toimivat yhteistyösuhteet, jotka palvelevat sekä tilaajan että alihankkijan intressejä. Rautalaakin vahvuuksia ovat saavutettavuus ja valmius ottaa vastaan palautetta: jos jotain huomauttamista meidän taholtamme on tullut, palaute on otettu vastaan ja huomioitu seuraavassa tilauksessa. Yhtiö on sopivan kokoinen ja sopivalla miehityksellä varustettu, joten tekemisestä puuttuu kaikki virastojäykkyys. Jatkakaa samaan malliin! 

Mika Makkonen

Saalasti Oy