Kantavat teräsrakenteet asiakkaan tarpeisiin 

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy valmistaa kantavat rauta-, metalli- ja teräsrakenteet ammattitaidolla ja tarkkaavaisuudella tarvittavia sertifikaatteja unohtamatta aina 40 tonniin saakkaa. Kattavan alihankkijaverkostomme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Kantavien teräsrakenteiden valmistaminen vaatii teknistä osaamista sekä edellyttää vaatimustarkastelujen toteuttamista jo ennen tarjouksen antamista. Palvelemme asiakkaita ympäri Suomea Ylöjärveltä käsin.

Kysy lisää teräsrakenteista

Kantavat teräsrakenteet suunnitelmien mukaan

Toteutamme monipuoliset kantavat teräsrakenteet asiakkaamme suunnitelmien pohjalta. Kantavia teräsrakenteita tarvitaan esimerkiksi paikoitushalleissa ja kerrostalojen teknisissä ratkaisuissa. Valmistamme myös muun muassa teräsportaita ja teräsovia teollisuuden tarpeisiin. 

 

Tarvittaessa ehdotamme suunnitelmiin parannuksia tai muutoksia. Näin varmistamme työn toimivan, laadukkaan ja asiakkaan tarvetta palvelevan lopputuloksen.

Ota yhteyttä, kysy lisää

Miksi tilata kantavat teräsrakenteet meiltä?

  • Meillä on osaava ja kokenut henkilökunta, johon kuuluu 12 ammattitaitoista hitsaajaa, 3 koneistajaa ja 2 muuta ammattihenkilöä
  • Hitsausinsinöörimme auttaa tarvittaessa asiakkaitamme
  • Tehtaallamme on peräti 40 tonnin nostokapasiteetti
  • Toteutamme kantavat teräsrakenteet sertifikaatin EN 1090 mukaisesti
  • Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti laajan alihankkijaverkostomme kautta
Soita 040 517 0211

EN 1090-sertifikaatti varmistaa laadun

EN 1090-sertifikaatti kertoo asiakkaillemme, että olemme sertifioidusti varmistettu kantavien teräsrakenteiden, kuten huoltotasojen, kantavien palkkirakenteiden sekä teräsportaiden ja -kaiteiden, valmistaja. Sertifikaatti kattaa rakenteellisten hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistuksen toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3, joiden perusteella tuotteemme ovat saaneet luvan CE-merkinnän käyttöön.

Kysy lisää kantavista teräsrakenteista

Laadukasta asiakaspalvelua

Olemme pitkän linjan tietämyksellä varustettu kokenut toimija. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta tuotteiden ja toiminnan laatua sekä asiakaspalvelua. Toimimme usein osana asiakkaan laajempaa kokonaistoimitusta ja palvelupakettimme on räätälöitävissä sopimaan juuri asiakkaidemme tarpeisiin.

 

Valmistamme kantavat teräsrakenteet EN 1090-sertifikaatin vaatimusten mukaisesti. ISO 9001:2005-sertifikaatti takaa johtamisjärjestelmämme laadun ja varmistaa prosessiemme toimivuuden kaikissa tilanteissa.

Joustava ja nopea toimitus

Pystymme hoitamaan vaativat hitsaustyöt nopeallakin aikataululla, sillä voimme tarvittaessa polttaa levyleikkeitä myös itse. Meillä on laaja, monipuolinen ja laadukas alihankkijaverkosto, jonka kautta tarjoamme asiakkaillemme tarvittaessa lisäpalveluna muun muassa monipuoliset pintakäsittelypalvelut.

 

Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä, Pirkanmaalla lähellä Tamperetta, josta käsin palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous metallialan kokeneilta ammattilaisilta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kirjoita teksti tähän

Kantavat teräsrakenteet

asiakkaan tarpeisiin

Pyydä tarjous tai kysy lisää