Kokoonpanot avaimet käteen -periaatteella Ylöjärveltä

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Ylöjärveltä käsin koko Suomessa palveleva Rautalaaki Oy toteuttaa tarvittaessa myös isompien kokonaisuuksien kokoonpanot. Suoritamme kokoonpanot sovitusti, asiakkaidemme piirustuksien mukaan.

Hankimme tarvittaessa puolestanne ostokomponentit materiaalilistojenne mukaisesti. 

Jos tarvitset apua laajojen konepajatuotekokonaisuuksien kokoonpanossa, älä epäröi pyytää apuamme.

Tilaa kokoonpano avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme isompien kokonaisuuksien kokoonpanoa asiakkaan toiveiden mukaan avaimet käteen -periaatteella. Muista, että yrityksemme käytössä ovat sertifioidut laatujärjestelmät ISO9001:2015 ja ISO 3834-2:2005 -hitsausjärjestelmä.

Metallialan kokeneena alihankkijana haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavan palvelupaketin. Räätälöimme palvelumme juuri sinun tarpeidesi mukaan ja apunamme ovat tarkkaan valitut yhteistyökumppanit.


Tilaamalla isompien kokonaisuuksien kokoonpanon kauttamme voit nopeuttaa selvästi tuotannon kokonaisprosessia.

Tiimissämme on metallialan koulutettuja ammattilaisia, jotka hoitavat kokoonpanot pitkällä kokemuksella. Piirustusten ja ohjeiden avulla toteutamme kokoonpanot tarkkaan asiakkaiden toiveiden mukaan.

Tutustu myös toimituksiimme

Kokoonpanot 30 vuoden kokemuksella

Tilaa meiltä palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan. Voit tilata meiltä esimerkiksi asennusvalmiit teräskomponentit tai laajemmat osakokonaisuudet. Lisäksi voit pyytää meitä hoitamaan kokoonpanon osittain tai kokonaan. Kerro mitä yrityksesi tarvitsee – me hoidamme loput.

Olemme mielellämme yrityksesi apuna myös erilaisissa tuotekehitykseen liittyvissä tehtävissä. Yli 30-vuotisen taipaleensa aikana Rautalaaki Oy:stä on tullut vankka metallialan tuotekehityksen asiantuntija, ja tarjoamme mielellämme asiantuntemuksemme myös sinun käyttöösi.