Alihankintakoneistus ammattitaidolla  

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy on alihankintakoneistuksen

pitkän linjan ammattilainen. Ammattitaitoiset työntekijämme valmistavat vaativammatkin alihankintakoneistukset laadukkaasti ja täsmällisesti. Laajan alihankkijaverkostomme kautta pystymme kokoamaan juuri asiakkaamme tarpeisiin sopivan palvelupaketin muun muassa koneistuksen osalta.

Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä Pirkanmaalla, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.

 

Ota yhteyttä koneistuksen ammattilaisiin!

Ota yhteyttä alihankintakoneistuksesta

Ammattitaitoinen alihankintakoneistus

Alihankintakoneistus on vaativaa työtä, jossa tekniset vaatimukset täytyy toteuttaa juuri oikein, jotta komponentit toimivat. Tähän kuuluvat esimerkiksi kohtisuoruudet, pinnan tasomaisuudet ja komponentissa mahdollisesti olevat tarkat mittatoleranssit. Työntekijöillämme on tarvittavan ammattipätevyyden lisäksi vuosien kokemus, joka on kehittänyt heidän ammattitaitoansa. Koneistuspalvelumme työn jälki on tarkkaa, laadukasta ja siistiä.

Käytössämme olevat koneet:

  • Aarporat  2 kpl
  • Plasmalevyleikkuukone
  • Säteisporakone 2 kpl
  • Särmäyskone
Kysy lisää alihankintakoneistuksesta

Tehokas alihankintakoneistus  nopealla aikataululla

Tarkistamme saamamme tekniset dokumentit ennen työn aloittamista ja otamme yhteyttä, mikäli dokumenteissa ilmenee jotain korjattavaa tai parannettavaa. Näin pystymme varmuudella tuottamaan asiakkaalle hänen tarvitsemansa lopputuloksen. Pyrimme reagoimaan tarjouspyyntöihin mahdollisimman nopeasti. Koska koneistuksemme pyörii kahdessa vuorossa, meillä on hyvä kapasiteetti ja pystymme tarvittaessa toteuttamaan koneistuksen asiakkaillemme nopeallakin aikataululla.

Monipuoliset koneistustyöt täsmällisellä tarkkuudella

Teemme asiakkaillemme monipuoliset koneistustyöt, jotka kattavat sekä yksittäiset kappaleet että isommat sarjat. Tuotamme muun muassa komponentteja isoihin maanalaisiin laitteisiin, jotka vaativat osiltaan todellista tarkkuutta ja suurta kestävyyttä toimiakseen takuuvarmasti vaativissa olosuhteissa.

 

Olemme monipuolinen konepaja ja koneistuksen lisäksi hoidamme asiakkaan tarpeiden mukaan muun muassa kokoonpanon ja pintakäsittelyn oman alihankintaverkostomme kautta. Tarjoamme juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöidyn palvelupaketin. Ammattitaitomme on kokonaisvaltaisesti asiakkaan käytettävissä.

Aarporausta kahdella koneella

Suoritamme hitsaustöitä ja pystymme myös koneistamaan asiakkaan tilaamat komponentit jo valmiiksi omissa toimitiloissamme. Toteutamme monipuolisen ja laadukkaan alhankintakoneistuksen asiakkaillemme ammattitaidolla ja palvelevalla asenteella.

 

Teemme muun muassa aarporausta kahdella eri koneella ja toteutamme siten laaja-alaisesti sekä erilaisten osakomponenttien että kokoonpanojen koneistukset. Kaikki lähtee liikkeelle asiakkaan omista piirustuksista sekä vaatimuksista ja me hoidamme loput. 

Ota yhteyttä!

Ratkaisut alusta loppuun

Koneistuspalvelun lisäksi tarjoamme suurempien kokonaisuuksien kokoonpanoa ja hoidamme asiakkaalle kaiken tarvittavan valmiiksi avaimet käteen -periaatteella. Työskentely kanssamme on joustavaa, sillä palvelupaketti mietitään aina asiakkaan tarpeen mukaan. 

 

Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen yli 30 vuoden kokemuksella!

Palvelemme asiakasta ammattitaidollamme ja tuotamme asiakkaalle lisäarvoa myös laajan alihankkijaverkostomme kautta, joka mahdollistaa muun muassa kappaleiden koneistuksen, maalauksen ja muut pintakäsittelyt. 

Palvelu asiakkaan ehdoilla

Tarjoamme asiakkaillemme aina parasta alihankintakoneistuspalvelua, jossa kaikki tarvittava tulee yhdessä paketissa levynleikkuusta toimitukseen. Monipuolisen yhteistyökumppaniverkostomme kautta pystymme räätälöimään jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen tarpeisiinsa sopivan palvelupaketin.

 

Omien toimitilojemme läheltä löytyy esimerkiksi sekä jauhe- että märkämaalaamot tuotteiden pintakäsittelyä varten. Halutessaan asiakas voi myös toimittaa meille materiaalit valmiiksi ja me hoidamme vain työt.

Joustava ja nopea toimitus 

Tuotamme asiakkaille lisäarvoa pitkän linjan ammattitaitomme kautta, sillä kiinnitämme huomiota piirustusten mahdollisiin suunnitteluvirheisiin. Käymme ne läpi yhdessä asiakkaan kanssa, jotta tarvittavat muutokset suunnitelmiin voidaan tehdä ennen varsinaisen työn aloitusta. 

 

Palvelemme asiakkaitamme aina mahdollisimman kokonaisvaltaisesti alalla, jossa olemme parhaita. Työskentelemme Ylöjärvellä, Pirkanmaalla lähellä Tamperetta ja palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous koneistuksen konkareilta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kirjoita teksti tähän

Alihankintakoneistusta

ammattitaidolla

Pyydä tarjous tai kysy lisää