Vaativat Mig/ Mag-hitsaustyöt pitkän linjan kokemuksella 

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy toteuttaa vaativat hitsaustyöt sertifikaatin ISO 3834-2:2005 mukaisesti levyleikkuusta teräsrakenteiden toteutukseen. Kauttamme saat myös monipuoliset pintakäsittelypalvelut.

Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä Pirkanmaalla, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Ota yhteyttä vaativien hitsaustöiden ammattilaisiin!

Kysy lisää hitsaustöistä

Vaativat hitsaustyöt standardin mukaan

Vaativiin hitsaustöihin liittyy teknisiä vaatimuksia, joiden noudattaminen on työn kannalta välttämätöntä. Hitsaustyöt ja työvaiheet määrittyvät asiakassuunnitelmien, piirustusten ja yleisten hitsausstandardien mukaan. Teknisten piirustusten lukeminen ja ymmärtäminen on tärkeä osa vaativaa hitsaustöitä. Luemme piirustukset sekä suunnitelmat läpi aina huolellisesti ja tarvittaessa kysymme asiakkaalta tarkennuksia tai ehdotamme, mikäli suunnitelma vaatii korjausta tai muutoksia. 

Miksi tilata vaativat hitsaustyöt Rautalaaki Oy:ltä?

  • Olemme ammattitaitoinen ja kokenut tekijä.
  • Meillä on suuri nostokapasiteetti jopa 40 tonniin saakka.
  • Suoritamme vaativat hitsaustyöt ISO 3834-2:2005 sertifikaatin mukaisesti.
  • Laaja alihankkijaverkostomme mahdollistaa juuri asiakkaalle sopivan kokonaisvaltaisen palvelupaketin räätälöimisen.
Soita 040 517 0211

Suuret sekä pienet komponentit 

Valmistamme tehtaallamme vaativina hitsaustöinä muun muassa suuria staattorin runkoja, joiden valmistuksessa tarvitaan riittävää nostokapasiteettia. Olemme valmistaneet  myös isoja huolto- ja hoitotasoja kansainvälisille asiakkaille. Lisäksi valmistamme teräskomponentteja ja työkoneiden osia, joiden tuotanto on todella tarkkaa työtä. Nämä pienet mutta sitäkin tärkeämmät osat ovat usein isojen koneiden osakomponentteja ja niiden laatu ei salli kompromisseja.

Hitsaustyöt sertifikaatin mukaisesti

Suoritamme vaativat hitsaustyöt ISO3834-2 :2005 sertifikaatin mukaisesti. Sisäiset ja ulkopuoliset organisaatiot, sertifiointielimet mukaan lukien, käyttävät standardia arvioidakseen valmistajan edellytyksiä täyttää asiakkaan, viranomaisten tai valmistajan omia vaatimuksia (mukaan lukien spesifikaatiot, tuotestandardit ja viranomaisvaatimukset). 

Meiltä myös korjaavaa hitsauspalvelua

Teemme myös korjaushitsausta tuotteille, jotka on valmistettu muualla. Jos asiakas huomaa tuotteessa virheen, voimme auttaa ongelman ratkaisussa. Tarvittaessa voimme mahdollisuuksien sekä kapasiteetin mukaan myös tulla asiakkaan luokse tekemään tarvittavat korjaukset. 

Kysy lisää hitsauspalvelusta

Kaikki palvelut samasta osoitteesta

Palvelemme asiakasta ammattitaidolla kaikissa hitsaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat niin pienet kuin suuretkin komponentit sekä kokoonpanopalvelut. Olemme erikoistuneet vaativaan hitsaukseen.

 

Tuotamme asiakkaalle lisäarvoa myös laajan alihankkijaverkostomme kautta. Tämä mahdollistaa muun muassa kappaleiden koneistuksen, maalauksen ja muut pintakäsittelyt

Palvelemme asiakasta ammattitaidollamme ja tuotamme asiakkaalle lisäarvoa myös laajan alihankkijaverkostomme kautta, joka mahdollistaa muun muassa kappaleiden koneistuksen, maalauksen ja muut pintakäsittelyt. 

Kokoonpano osana palvelua

Osaamisalueisiimme kuuluu myös laitekokoonpano sekä osakokoonpano teollisuuden tarpeisiin. Kasaamme laitteet omissa toimitiloissamme sovittuun työvaiheeseen asti. Teemme esimerkiksi laakeriasennuksia, vaihdemoottorin kiinnityksiä ja muuta asennustyötä.

 

Tarvittaessa voimme täydentää kokonaisuutta hankkimalla ostokomponentteja asiakkaan materiaalilistan mukaan. Lisäksi meillä on oma plasmalevyleikkuu. Pystymme leikkaamaan levyä koossa 2000 x 6000 mm.

Joustava ja nopea toimitus 

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan asiakkaillemme komponenttien kuljetusta omalla kuorma-autollamme, mikä mahdollistaa joustavuuden ja toimitukset asiakkaalle hyvinkin nopealla varoitusajalla. Reagoimme myös saamiimme tarjouspyyntöihin nopeasti. Yrityksemme sijaitsee Ylöjärvellä, Pirkanmaalla lähellä Tamperetta, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous vaativien hitsaustöiden pitkän linjan ammattilaisilta!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kirjoita teksti tähän

Vaativat Mig/Mag-hitsaustyöt

pitkän linjan kokemuksella

Pyydä tarjous tai kysy lisää