Ammattitaitoiset jälkikäsittelyt konepajatuotteille Ylöjärveltä

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy Ylöjärvellä on täyden palvelun metallialan alihankkija, joten tarjoamme konepajatuotteille myös ammattitaitoiset ja tuotteen laatua nostavat jälkikäsittelyt, kuten märkä- ja jauhemaalaukset sekä myös lämpö- ja muut pintakäsittelyt. 

Olemme vuosikymmenten varrella kartuttaneet kattavan, luotettavan yhteistyökumppaniverkoston, jonka avulla onnistuvat tuotannon jälkikäsittelyt laidasta laitaan. Palvelemme Pirkanmaalta käsin asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Märkä- ja jauhemaalaukset sekä muut jälkikäsittelyt

Jälkikäsittelynä voimme tarjota esimerkiksi märkä- ja jauhemaalausta useampien yhteistyökumppanien kautta. Lisäksi löydät kauttamme luotettavat yhteistyökumppanit esimerkiksi erilaisille lämpö- ja muille pintakäsittelyille. 

Pyydä pintakäsittely kauttamme, niin nopeutat selvästi tuotantoprosessia. Asiantuntemuksella tehtyyn pintakäsittelyyn kannattaa satsata, sillä se nostaa tuotteen laatua.

Voimme tarjota palveluita myös hitsauksen jälkeisiin tarkastuksiin. Tarjoamme nämä palvelut tarkkaan valitsemiemme pätevöityneiden yritysten ja kolmansien osapuolien kautta. Ota yhteyttä ja kerro meille, minkälaista tuotannon jälkikäsittelyä tarvitset. Pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme toiveet.

Tutustu myös kokoonpanopalveluihin

Hoidamme metallituotannot alusta loppuun – pyydä tarjous!

Rautalaaki Oy hallitsee metallialan tuotantoprosessit alusta loppuun, aina tuotantoon, jälkikäsittelyyn, kokoonpanoon ja toimituksiin. Jälkikäsittelyt toteutamme yleensä asiantuntevien yhteistyökumppaneidemme avulla.

Kerro meille tarpeistasi ja pyydä tarjous. Yrityksellämme on yli 30 vuoden kokemus metallialalta, joten palveluitamme hyödyntämällä varmistat kustannustehokkaan tuotannon jälkikäsittelyineen.

Rautalaaki Oy:n tiimi työskentelee Pirkanmaan Ylöjärveltä käsin asiakkaille ympäri maata. Monet asiakkaistamme toimivat kansainvälisillä markkinoilla, ja hoidamme varmasti sekä luotettavasti vaativatkin tuotantoprosessit. Kysy rohkeasti lisää jälkikäsittelyistä sekä muista palveluistamme!