Nopea metallin toimitus Ylöjärveltä koko Suomeen

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Rautalaaki Oy tarjoaa kattavat metallialan kokonaispalvelut aina elementtien valmistuksesta metallin toimitukseen asti. Pakkaamme tuotteet aina asiakkaitten toiveitten mukaan ja tarvittaessa lisäämme myös tuotemerkit ja ohjeet paketteihin sekä varastoimme tuotteet.

Hoidamme tilausten toimitukset toimipaikastamme Ylöjärveltä kaikkialle Suomeen nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti. Palvelemme asiakkaittemme tarpeen mukaan myös Suomen rajojen ulkopuolella toimivia yrityksiä. Tilaa meiltä, ja varma toimitus on taattu!

Huolelliset ja räätälöidyt tuotteiden pakkaukset 

Yrityksellämme on käytössä sekä kuorma- että pakettiauto, joilla kuljetamme tuotteet nopeasti ja joustavasti alihankintakumppaneillemme. Mahdollisuuksien mukaan voimme kuljettaa valmiit tuotteet myös suoraan asiakkaille.

Kuljetusten ohella huolehdimme myös tuotteiden pakkauksesta kumppaneidemme toiveiden mukaan. Voimme lisätä paketteihin valmiiksi esimerkiksi tuotemerkit ja ohjeet. Huolehdimme tarvittaessa myös tuotteiden varastoinnista.

Yli 30 vuoden kokemus metallialalta on tuonut meille vankan kokemuksen myös metallin toimituksesta asiakkaille. Luotettavuus on yksi toimintamme tukipilareista, joten voit luottaa siihen, että hoidamme toimitukset toiveidesi mukaan.

Luotettavaa palvelua Pirkanmaalta kaikkialle Suomeen

Rautalaaki Oy:n tavoitteena on olla luotettava, täyden palvelun kumppani metalliteollisuusyrityksille kaikkialla Suomessa. Siksi satsaammekin laadukkaisiin toimituksiin.

Sijaitsi yrityksesi asiakkaineen missä päin Suomea tahansa, tarjoamme sinulle täydet palvelut tuotannosta toimituksiin. Hoidamme tarvittaessa myös esimerkiksi jälkikäsittelyt valmistamillemme komponenteille sekä laajempien kokonaisuuksien kokoonpanot.

Toimitamme tuotteita toimipaikastamme Ylöjärveltä tarpeidesi mukaan minne tahansa Suomessa. 

Tutustu kalustoomme